Kotkan teatteri: Junnu – Sydämeni tänne jää

Aika: 26.4.2019 klo 09
Paikka: Kotka

Kotkan teatteri, Junnu, 26.4.2019 50eur ja ei jäsen 75 eur 
Lähtö klo 9.00 mistäTavitie 
Bussin reittiLähtö Tavitien silta, jatkaa reittiä Lehmustontie, Korsontie, Urpiaisentie, Kulomäentie, Otavantie, Leppäkorventie, Harmaahylkeentie, Norppatie, Mikkolan isojen autojen pysäköintialue, Jokivarrentie, vanha Lahdentie, Kotka, Metsontie 41, Keskuskatu 15
Maksu/varmistus 20.3.2019

11:15          noutopöytälounas ravintola Keisarinsatamassa, joka sijaitsee Kotkan Metsolassa, luonnonkauniilla niemellä vain muutaman metrin päässä rantaviivasta; paikalla, jossa Kymijoki ja meri kohtaavat. Vanhat seinät kätkevät sisälleen nykyaikaisen 120-paikkaisen, tasokkaan seurustelu- ja ruokaravinto.

Arkilounasbuffeeseen on katettuna salaatteja, päivän keitto ja kaksi lämminruokavaihtoehtoa.

13:00          Kotkan teatteri: Junnu – Sydämeni tänne jää

Ari-Pekka Lahden kirjoittama uusi musiikkinäytelmä ”Junnu – Sydämeni tänne jää” on lämminhenkinen tarina Juha Watt Vainion elämästä, joka pyrkii kuvaamaan Kotkan pojan matkaa tuntemattomuudesta koko Suomen rakastamaksi lauluntekijäksi sillä huumorilla, josta Vainio itse oli tunnettu.

Vainion omalaatuinen elämänasenne oli hänen vahvuutensa. Traagisiakin piirteitä saanut elämä ei peitonnut miehen optimismia. Rakkaus kotipaikkakuntaa ja saaristoa kohtaan sekä kaipaus vanhoihin hyviin aikoihin pitivät miestä pinnalla vaikeinakin aikoina.

Suomi ja maailma muuttuivat, mutta Junnun asenne ei. Lopulta jäljellä oli vain musiikki.  Näytelmässä kuultava musiikki on valikoitu ja sovitettu Vainion laajasta tuotannosta. Esityksen kesto väliajan kanssa 2 h 20 min eli

n. 16:00             ollaan jo kotimatkalla ja

18:30                  takaisin kotipysäkeillä Korsossa

Toimintakalenteri

Liitteet