Pandareissu,Ähtäri, 3-4.5.2019

Aika: 3.-4.5.2019
Paikka: Ähtäri

 

Pandareissu,Ähtäri, 3-4.5.2019   160eur ei jäs. 190eur 
Lähtö klo 8.30  yhden hengen huone + 50eur
Bussin reittiLähtö Tavitien silta, jatkaa reittiä Lehmustontie, Korsontie, Urpiaisentie, Kulomäentie, Otavantie, Leppäkorventie, Harmaahylkeentie, Norppatie, Mikkolan isojen autojen pysäköintialue, Kulomäentie jne
Maksu/varmistus 27.3.2019

Matka-aikataulu

03.05. perjantai

08:30                 ja edelleen Tuusulan kautta Tampereen moottoritielle

                           matkalla vähintään yksi virkistäytymis- ja jaloittelutauko*

n. 14:00           saapuminen Ähtäriin ja lounas hetimiten Ähtäriin tullessa eli n. klo 14:00   Hovitar lounasravintolassa, Erja Kässi puh. 0407273706 , Ostolanhovi, Sahakuja 2,  jonka noutopöytään on katettuna salaatteja ( erilaisia vihanneksia, fetajuustoa, hedelmää ), leivät ja levitteet kasviskeitto, palapaisti ( naudanlihasta), keitinperunoita, kasvisgratiini ja mansikkarahkaa jälkiruuaksi. Lisäksi kahvi tai tee, ruokajuomina kotikalja, maito, piimä ja vesi.

Majoittuminen hotelli Mesikämmen   

 

 

 

 

Vuonna 1976 valmistuneen hotellirakennuksen ovat suunnitelleet Timo ja Tuomo Suomalainen, joiden tunnetuin kädenjälki on peruskallioon louhittu Temppeliaukion kirkko Helsingissä.

Arkkitehtiveljesten suunnittelutyön pyrkimyksenä oli tavoittaa paikalle ominainen peruskallion ja herkän kasvillisuuden kontrasti. Hotelli Mesikämmenessä vierailija astuu luonnon ”sisään”. Hotellin pääkäytävän varrella peruskallio ja betonirakenteet on jätetty näkyviin. Jyhkeällä luonnonkivipinnalla näkyy kiven elävyys. Ulkopuolelta katsoen hotellin ilmavat puurakenteet asettuvat sopusointuun ympäröivän luonnon kanssa. Arkkitehdeille tärkeät luonnonläheisyys, vapaat muodot ja rakenteellisten ratkaisujen esille tuominen näkyvät hotellirakennuksessa kautta linjan.

Hotelli Mesikämmentä on esitelty useissa kansainvälisissä julkaisuissa ja se on myös saanut Diploma and Silver Hexagon of Habitation Space -palkinnon vuonna 1978 yhdessä Suomalaisten toisen suunnittelutyön, samankaltaista tunnelmaa henkivän, As Oy Majakumpareen kanssa

 

Iltapäivällä vierailu eläinpuistossa ja pandaopatus: ÄHTÄRI ZOO

ÄHTÄRI ZOO
Karhunkierros 150
63700 ÄHTÄRI Zoo Farmi Mitä pandat syövät, miten ne elävät ja  milloin niille on odotettavissa perheenlisäystä? Tervetuloa kuulemaan Pandatalon (Snowpanda House) hurmaavista asukkaista Jin BaoBaosta (Lumi) ja Hua Baosta (Pyry) - Pohjoismaiden ainoasta jättiläispandapariskunnasta.

Opastuksen kesto n. ½ tuntia, yli 30 hengen ryhmät jaetaan kahdelle oppaalle

 tämän jälkeen omaa aikaa eläinpuistossa kiertemiseen.

 04.05. lauantai

                          aamiainen hotellissa

09:30              lähtö noin puolen tunnin matkan päähän Tuurin kyläkauppaan  Veljekset Keskinen Oy
                         OnnenTie 7, 63610 Tuuri, kylakauppa@tuuri.fi  Alavudella sijaitsee Suomen suurin matkailukohde, Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy. Vuosittain yli 6 miljoonaa kävijää kohtaa toisensa ostosten ja elämysten parissa.  

                             aikaa ostoksiin ja mahdollisesti omatoimiseen ruokailuun

                              ajoaika takaisin Korsoon n. 4,5 tuntia + tauot

  • bussikuljetukset Vantaalta Vantaalle
  • lounaan Ähtärissä
  • majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
  • sisäänpääsyliput Ähtäri Zoo + Pandatalo, jossa myös puolen tunnin opastus
  • Packalen Busin kuljettajan palvelut

Toimintakalenteri