Teatterimatka , Keikkaa pukkaa, 45 eur

Aika: 14.11.2020 klo 11
Paikka: Riihimäen teatteri

klo 12.15 - Havi Outlet Riihimäki

Kynttilätehtaan yhteydessä sijaitsevassa Havi Outletissa pääset ensimmäisenä käsiksi sesongin kynttiläuutuuksiin ja löydät suurimman tuotevalikoiman. Tehtaalla valmistuvat kotimaiset Havi-kynttilät, jotka on valmistettu perinteitä kunnioittaen jo vuosikymmenien ajan.

Havi-tuotteiden lisäksi myymälän valikoimaan kuuluu upeita HAVI’S sekä Muumi-tuotteita, jotka tuovat täydennystä kodin sisustukseen ympäri vuoden. Tarjolla on myös tuotteita muilta suomalaisilta huippubrändeiltä, mukaanlukien Finlayson ja Familon. Kynttilätie 6  RIIHIMÄKI         Puh. 010 843 4246

 

 

klo 14.00             KEIKKAA PUKKAA - farssi pankkiryöstöstä    

Syksyllä Riihimäen Teatterin lavalla nähdään pankkiryöstöfarssi kolmesta miehestä, jotka tarttuvat tilaisuuteen -  ja tilaisuus tekee varkaan!

Reijo on potkut saanut pankkivirkailija, jolla on ilmiömäinen taito myötäelää synnyttämäisillään olevan vaimonsa supistuksia ja mielialoja. Keijo on työtön näyttelijä, jonka uran tähtihetki oli näytellä ruumista tv-sarjassa, joka ei koskaan valmistunut. Teijo on vain Teijo, jonka ÄO ylittää juuri ja juuri Keskustapuolueen kannatusluvut. Nämä kolme toisilleen tuntematonta herraa törmäävät eräänä päivänä toisiinsa ja päätyvät yrittämään Reijon pankkikonttorin ryöstöä.

Riihimäen Teatterin syksyn ensi-iltaa tähdittävät Mikko Töyssy, Jani Karvinen sekä Hannes Suominen. Tämä “poikajoukko” kun panee tuulemaan, on luvassa hetkiä, joista ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Eikä nauruntyrskettä!

Yrityksen ja onnistuneen toteutuksen väliin mahtuu kuitenkin hullunkurisia kommelluksia ja yllättäviä käänteitä. Sympaattiset “rosvot” kaivavat itselleen yhä syvempää kuoppaa, vaikka tarkoitus oli ratkaista kaikki ongelmat kertaheitolla. Oman mausteensa soppaan tuo myös miesten viehtymys naapurin kiinalaisen ravintolan herkullisiin kevätrulliin.

Tartu sinäkin tilaisuuteen ja varaa lippusi syksyn hullunkurisimmalle keikalle!

Ohjaus ja käsikirjoitus: Petja Lähde

Rooleissa: Mikko Töyssy, Hannes Suominen ja Jani Karvinen 

Ensi-ilta 10.9.2020 Riihimäen Teatterissa.

 n. klo 17 ollaan taas kotona