Järkyttävä uutinen, koronaa lähellä

Järkyttävä uutinen, koronaa lähellä

 

Soitin  21.10.21 klo 15.54 yhdelle meidän jäsenelle kun hänen puolisonsa puhelin vastasi ”valitsemaanne numeroon ei saada nyt yhteyttä”.

 

Jäsenemme, yli 70-vuotta niin kuin puolisokin, kertoi että heille ei kuulu nyt oikein hyvää. Korona oli iskenyt ja puoliso on ollut kaksiviikkoa nukutettuna teholla keskussairaalassa eikä lääkärit ole osanneet sanoa mitään tulevaisuudesta.

 

Tämä minulle vastannut jäsenemme oli myös saanut tartunnan ja oli ollut kaksi viikkoa karanteenissa mutta ei ollut tullut muita oireita.

 

Arvaatte varmaan, he eivät olleet ottaneet rokotuksia ja nyt puolisolla on tosi suuri huoli tulevaisuudesta. Tsemppasin minkä pystyin ja lupasin soitella ja kannustaa jäsentämme jaksamaan.

 

Mitä tästä opimme. Kaikkien tulee ottaa rokotukset.

 

Johtaja Mika Salminen THL kertoi aiemmin, että kaikki rokottamattomat tulevat jossain vaiheessa sairastamaan koronan sillä virus on tullut jäädäkseen tänne elämään.

 

Selvyyden vuoksi totean vielä, että tämä ei kerholaisille aiheuta muita toimenpiteitä sillä viestissä mainitut ihmiset eivät ole olleet kerhoissa 1,5 vuoteen.

 

Jokke

Jouko Koskinen

puheenjohtaja   11.5.2011 alkaen

0400 402 172

jouko48.koskinen@outlook.com

http://korso.elakkeensaajat.fi/